Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 11 minuten geleden

Linkstar studioflitsset LLK-900D digitaal

Linkstar studioflitsset LLK-900D digitaal
Alle afbeeldingen (2)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: LLK-900D digitaal
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

Een flitsset voor zowel de professionele als beginnende studiofotograaf. De flitser is traploos regelbaar van 1/32 naar vol vermogen, wat u alle flexibiliteit geeft met het uitlichten. Daarom is deze set geschikt voor de meest uitlopende werkzaamheden. Tevens zijn de flitsers voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. De instellamp wordt proportioneel met het flitsvermogen geregeld, uitgeschakeld of op vol vermogen gezet. Bij het terugregelen van het vermogen zal de automatische ontlading in werking treden (Auto Power Dump). Als de flitser opgeladen wordt is het lampje op de achterkant van de flitskop rood totdat hij is geladen. Hierna wordt hij groen. Tevens is het mogelijk om de flitskop zo in te stellen dat hij een beep geeft als hij is opgeladen of dim-na-flits.

De flitsers zijn voorzien van een digitaal display. Hier kunt u zeer nauwkeurig de vermogensinstelling aflezen, zodat u later precies dezelfde instelling weer kunt reproduceren.

Linkstar heeft een groot aanbod aan accessoires, zoals kleppensets, conische snoots, softboxen, diffusors en andere voorzetstukken. Doordat de flitsers zijn uitgerust met een S-bajonet, zijn behalve de Linkstar accessoires, ook voorzetstukken van o.a. Bowens moeiteloos op de flitser te monteren. De flitsers zijn voorzien van een universele spigotaansluiting, waardoor ze passen op alle gangbare lampstatieven.

Levering:

2 x LL-900D studioflitser

2 x LS-806 statief

1 x RS-80100TW softbox

1 x PUR-102T transparante flitsparaplu

2 x flitsbuis

2 x instelllamp

2 x netsnoer

2 x sync-kabel

2 x beschermkap

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review