Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 5 minuten geleden

Linkstar Slave Flitser MS-45M 45Ws

  • Op voorraad
  • Artikelnr: Linkstar Slave Flitser MS-45M 45Ws
  • Merk: LinkStar
€ 36,95 incl. 21% BTW Online bestellen € 32,95
Beschrijving

Een handige flitser voor een zeer scherpe prijs. Ideaal als achtergrondspotje. Dankzij de standaard fitting geschikt voor elke E27 aansluiting. De MS-45AM heeft een 2,5mm sync aansluiting.

Levering:

  • Slave flitser
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5400 K, 5500 K, 5300 K
Ingebouwde slave unit
Sommige flitsers beschikken over een ingebouwde slave unit om met de master flitser en/ef de camera te kunnen communiceren. Anders dient een slave unit los te worden aangeschaft.
Ingebouwde slave unit:
Ja
Richtgetal bij ISO 100
Het richtgetal van een flitser is een maat voor de lichtopbrengst en is gelijk aan het product van de afstand (flitser tot object) en de benodigde diafragmawaarde. Hoe hoger het richtgetal, des te krachtiger is de flitser. Een flitser met een richtgetal dat twee keer zo groot is als een andere flitser, kan een bepaald object belichten op een twee keer zo grote afstand als die andere flitser, bij dezelfde diafragmawaarde.
Richtgetal bij ISO 100:
28 m
Motorkoeling
Hier geven we aan of de flitser voorzien is van een ingebouwde motorkoeling. Met een motorkoeling kunt u langer zonder pauzes de flitser gebruiken.
Motorkoeling:
Nee
Behuizing
Onze modellen studioverlichting maken gebruik van een kunststofbehuizing of een metalen behuizing.
Behuizing:
Kunststof
Oplaadtijd
De tijd die nodig is voordat de flitser gereed is om opnieuw te worden gebruikt. Bij twee getallen is het laagste getal de oplaadtijd bij teruggeschroefd vermogen en het hoogste getal de oplaadtijd bij vol vermogen.
Oplaadtijd:
1-2 s
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review