Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 17 minuten geleden

Falcon Eyes MK-400H 400 Ws flitser met accu

Beschrijving

Deze uiterst compacte 400 Ws studioflitser wordt geleverd inlusief powerpack en handige draagtas. Ideaal voor op locatie! Doordat de flitser beschikt over de Falcon Eyes bajonetaansluiting, passen alle accessoires voor de GN/TE serie op deze flitser.

De Ni-MH accu heeft geen geheugeneffect en kan ongeveer 170x flitsen op vol vermogen. De intelligente lader verlengt de levensduur van de batterij. De kop is stevig en duurzaam gebouwd en toch heel licht. De meegeleverde tas is gevoerd en naar eigen wens in te delen. Daarnaast is de tas voorzien van een handvat en een brede draagriem.

Deze flitser werkt alleen op de powerpack, niet op het lichtnet. De laadtijd van de accu is ongeveer 1,5 uur, het gewicht is 1,9 kg en het powerpack meet 41 x 24 x 32 cm.

Levering:

  • Studioflitser
  • Reflector
  • Accu
  • Draagtas
  • Lader
  • Handvat voor studioflitser
  • Netsnoer
  • Sync-kabel
Terug naar boven
Technische specificaties
Lichtopbrengst flitser
Lichtopbrengst bij studioflitsers wordt gemeten in watt seconde(Ws of wattsec). Het vereiste vermogen voor diverse doeleinden is afhankelijk van de instellingen op de camera. Voor portretfotografie is een vermogen van 100-200 Ws vaak voldoende. Voor het fotograferen van een persoon van top tot teen is het handig om te beschikken over minimaal 200 Ws, voor een groepje van 2-3 personen is 400 Ws beter en voor grote groepen zoals families kies je eerder voor 800 Ws. Voor heel grote objecten, bijvoorbeeld auto’s, zijn flitsers van 1000W en hoger beter geschikt. Je kunt de hoeveelheid licht altijd lager instellen, waardoor de flitsers voor meerdere toepassingen geschikt kan zijn. Zo kan je een krachtige flitser bijvoorbeeld op halve kracht laten flitsen of zelfs nog verder terugdraaien.
Lichtopbrengst flitser:
400 Ws
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5600 K
Instelverlichting studioflitser
Type en vermogen lamp die voor de instelverlichting van de studioflitser worden gebruikt.
Instelverlichting studioflitser:
50 W
Flitsduur
Hoe korter de flitsduur van een flitser, hoe beter is de constante kleurtemperatuur, waarmee het beter mogelijk is om haarscherpe beelden te produceren.
Flitsduur:
1/1100 s tot 1/400 s
Flitslicht instelbaar
Deze waarde geeft aan of de flitser traploos instelbaar is en voor welke stops dit geldt.
Flitslicht instelbaar:
1/4-1/1 traploos
Motorkoeling
Hier geven we aan of de flitser voorzien is van een ingebouwde motorkoeling. Met een motorkoeling kunt u langer zonder pauzes de flitser gebruiken.
Motorkoeling:
Nee
Oplaadtijd
De tijd die nodig is voordat de flitser gereed is om opnieuw te worden gebruikt. Bij twee getallen is het laagste getal de oplaadtijd bij teruggeschroefd vermogen en het hoogste getal de oplaadtijd bij vol vermogen.
Oplaadtijd:
2-4 s
Richtgetal bij ISO 100
Het richtgetal van een flitser is een maat voor de lichtopbrengst en is gelijk aan het product van de afstand (flitser tot object) en de benodigde diafragmawaarde. Hoe hoger het richtgetal, des te krachtiger is de flitser. Een flitser met een richtgetal dat twee keer zo groot is als een andere flitser, kan een bepaald object belichten op een twee keer zo grote afstand als die andere flitser, bij dezelfde diafragmawaarde.
Richtgetal bij ISO 100:
64 m
Ingebouwde slave unit
Sommige flitsers beschikken over een ingebouwde slave unit om met de master flitser en/ef de camera te kunnen communiceren. Anders dient een slave unit los te worden aangeschaft.
Ingebouwde slave unit:
Ja
Fitting lamp
U heeft keuze uit schroefvatting, waaronder E14 of E27 en steekfitting, waaronder G4 of G6.35.
Fitting lamp:
GY6.35
Gewicht studioflitser
Gewicht gemeten in kilograms. Houd er rekening mee bij het aanschaffen van een statief of overige bevestiging.
Gewicht studioflitser:
1 kg
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review