Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 15 minuten geleden

Linkstar studioflitser FF-400L

Linkstar studioflitser FF-400L
Alle afbeeldingen (2)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: FF-400L
  • Merk: LinkStar
Dezelfde categorie
Beschrijving

De Linkstar studioflitser FF-400L is een degelijke flitser die uitgerust is met een digitaal scherm. U kunt de instellamp en het flitsvermogen traploos instellen en deze gegevens aflezen op het scherm. Daarnaast kunt u zien hoeveel flitsen de flitser in zijn totaal gemaakt heeft en kunt u het geluidssignaaltje, die wordt gebruikt als ready-indicator, aan-/uitzetten.

Dankzij de Linkstar/Bowens bajonet kunt u veel verschillende accessoires aan de flitser koppelen, waardoor u de flitser kunt gebruiken voor talloze studiofotografie toepassingen. De flitser beschikt over een universele spigot-aansluiting waardoor hij op de meeste gangbare lampstatieven gemonteerd kan worden.

Levering:

  • FF-400L flitser 400W
  • Standaard reflector
  • Stroomkabel
  • Instellamp
  • Flitsbuis
Terug naar boven
Technische specificaties
Lichtopbrengst flitser
Lichtopbrengst bij studioflitsers wordt gemeten in watt seconde(Ws of wattsec). Het vereiste vermogen voor diverse doeleinden is afhankelijk van de instellingen op de camera. Voor portretfotografie is een vermogen van 100-200 Ws vaak voldoende. Voor het fotograferen van een persoon van top tot teen is het handig om te beschikken over minimaal 200 Ws, voor een groepje van 2-3 personen is 400 Ws beter en voor grote groepen zoals families kies je eerder voor 800 Ws. Voor heel grote objecten, bijvoorbeeld auto’s, zijn flitsers van 1000W en hoger beter geschikt. Je kunt de hoeveelheid licht altijd lager instellen, waardoor de flitsers voor meerdere toepassingen geschikt kan zijn. Zo kan je een krachtige flitser bijvoorbeeld op halve kracht laten flitsen of zelfs nog verder terugdraaien.
Lichtopbrengst flitser:
400 Ws
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
150 W
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5600 K
Flitsduur
Hoe korter de flitsduur van een flitser, hoe beter is de constante kleurtemperatuur, waarmee het beter mogelijk is om haarscherpe beelden te produceren.
Flitsduur:
1/1000 s
Flitslicht instelbaar
Deze waarde geeft aan of de flitser traploos instelbaar is en voor welke stops dit geldt.
Flitslicht instelbaar:
1/16-1/1 traploos
Motorkoeling
Hier geven we aan of de flitser voorzien is van een ingebouwde motorkoeling. Met een motorkoeling kunt u langer zonder pauzes de flitser gebruiken.
Motorkoeling:
Ja
Oplaadtijd
De tijd die nodig is voordat de flitser gereed is om opnieuw te worden gebruikt. Bij twee getallen is het laagste getal de oplaadtijd bij teruggeschroefd vermogen en het hoogste getal de oplaadtijd bij vol vermogen.
Oplaadtijd:
1-1,5 s
Richtgetal bij ISO 100
Het richtgetal van een flitser is een maat voor de lichtopbrengst en is gelijk aan het product van de afstand (flitser tot object) en de benodigde diafragmawaarde. Hoe hoger het richtgetal, des te krachtiger is de flitser. Een flitser met een richtgetal dat twee keer zo groot is als een andere flitser, kan een bepaald object belichten op een twee keer zo grote afstand als die andere flitser, bij dezelfde diafragmawaarde.
Richtgetal bij ISO 100:
62 m
Ingebouwde slave unit
Sommige flitsers beschikken over een ingebouwde slave unit om met de master flitser en/ef de camera te kunnen communiceren. Anders dient een slave unit los te worden aangeschaft.
Ingebouwde slave unit:
Ja
Fitting lamp
U heeft keuze uit schroefvatting, waaronder E14 of E27 en steekfitting, waaronder G4 of G6.35.
Fitting lamp:
E27
Extra specificaties studioflitser
Hier geven we aan welke kabels of andere onderdelen en toebehoren samen met de flitser worden geleverd.
Extra specificaties studioflitser:
Audiosignaal bij volledig opgeladen flits (aan/uit), LED signaal bij volledig opgeladen flits (aan/uit)
Gewicht studioflitser
Gewicht gemeten in kilograms. Houd er rekening mee bij het aanschaffen van een statief of overige bevestiging.
Gewicht studioflitser:
2,4 kg
Maten studioflitser
De lengte L, breedte B en hoogte H worden uitgedrukt in centimeters.
Maten studioflitser:
28 cm (L) x 14 cm (B) x 14 cm (H)
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review